Автосервиз Honda - цени - CMX.BG

Надуваема лодка с алуминиево дъно HONDA T30 AE2

Лодка надуваема с ултра големи плаващи тръби

Надуваема лодка с алуминиево дъно HONDA T30 AE2 е исключително удобна за почивки със семейството и причтели. Много е лека, удобна и компактна. Освен това има отлични технически характеристики. Надуваемите лодки с алуминиево дъно на Honda са идеални за почти всяка дейност по вода.Техните...

  • Марка: Honda
  • Модел: T30AE2
  • Кат. №: CMX20912
  • Арт. №: BG14176
  • Произход: Япония
  • Гаранция за частно лице: 24 месеца
2 090.00 лв.
Honda предлага качествени машини от категория Автосервиз.

Honda Motor Company (Honda) (Хонда) е японски производител на автомобили, камиони, мотоциклети и скутери и широка гама машини за стройтелство, градинарство и довършителни дойности. Произвежда също тежки машини с висока проходимост, плавателни съдове, електрогенератори, корабни двигатели и градинарски машини. Едни от най-разпространените машини са бензиновите двигатели Хонда (honda), бензинови многофазни генератори, моторни косачки, моторни фрези, бензинови помни и мнго други малки машини влизащи в ежендевието на всчко домакинство.

Хонда (Honda) излиза на американския индустриален пазар през 60-те, още като малка компания. HONDA (Хонда) е производител, който завладява пазарa с иновативни машини за селското стопанство и строителството. Хонда (Honda) има традиция да изпреварва конкурентите си с новости в машинната индустрия. 

Главната продукция на Хонда (Honda) е в Япония, но с разрастването на компанията се изграждат заводи в много държави по целия свят. Всички произведени машини на Хонда (Honda) подлежат на сертифициране и строг контрол.

Най-разпространените машини на  Хонда (Honda) са: Бензинови двигатели, бензинови многофазни генератори, бензинови помпи, моторни косачки, мотофрези, снегорини и много други.