Grafner - цени - CMX.BG

Ножица за клони Grafner

Градинска ножица за рязане на клони Grafner

Ножца за клони Grafner с телескопични дръжки e подходяща за рязане на зелени дръвчета, сухи клони и разчистването им в лозя и овощни градини. 

  • Марка: Grafner
  • Модел: 20556
  • Кат. №: CMX24426
  • Арт. №: 20556

Oпитният екип на Grafner през 2013 г. решил да стартира собствена марка Grafner. Идеята за марката била на Мартин Зиенау. Зиенау успява да установи множество национални и международни контакти в хода на многогодишната си предприемаческа дейност и ги включи в компанията.

Тогава за него било важно да съчетае стойността и тезата "произведено в Германия". Оттогава успят да се установят в областта на доставките на  дискаунтъри и онлайн търговци на дребно. Запазена марки на Графнер са червеният дизайн и съотношението качество-цена-производителност. 

Компанията има за цел да се разрасне, чрез производството на различни видове машини свързани със строителството като например гедоре комплекти и комплекти за инструменти, акумулаторни батерии и зарядни устройства, акумулаторни компресори и много други. 

Целите на компанията са, социална отговорност към партньори и доставчици на Grafner, непрекъснато по-нататъшно развитие на продукти и осигуряване на качеството проверяване на производствените съоръжения и уверяване в качеството и надеждността на машините.

Машини Grafner, които може да закупите от нас с тази марка са: Градински ножици Grafner и други