Отвори филтър
Филтри
Цена
лв.
лв.

Уреди за почистване на прозорци

Уреди за почистване на прозорци тук ще намерите голямо разнообразие от уреди за почистване на прозорци от доказани марки. Като стъклочистач с телескопична дръжка, метална дръжка за стирки и четки, държач за моп, електрическа стъклочистачка, уред за почистване на прозорци, регла за отвеждане на вода. Също и моп за стъкла, четка за паяжина, хигиенни колички, моп на конци, кош, кошче, канцеларски кош, кофа, четка за тоалетна, лопатка и метла. Както и дезинфекционна вана, метла с дръжка, малка метла, моп с абразивна лента, мек моп за разтъркване, попивалтена кърпа, микрофибърна кърпа, гъба за баня, скуиджи за почистване на прозорци, домакинска тел, неопренови ръкавици. Микрофибърен моп, държач за моп, стъргалка, пластмасов нож с предпазител, пластмасова цедка, универсална щипка, естествена вулканизирана гума, акумулаторен уред за почистване на прозорци и много други. Всички продукти предлагани от нас са с доказано високо качество от производителя.

0-2 от 2 продукта
ANNOVI REVERBERI
УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ ANNOVI REVERBERI 51720
АКУМУЛАТОРЕН УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ
Компактен уред за почистване на прозорци, плочки, маси и всякакви гладки повърхности. Почиства всякаква повърхност без да оставя петна или капки.
ID: CMX10038
Марка: ANNOVI REVERBERI
Модел:
Тегло: 0.00 кг.
Произход: Италия
Гаранция: 24 месеца
85.00 лв.
NILFISK
Машина за почистване на стъкла NILFISK SMART BLUE 280mm 170mm
Почистване на стъкла NILFISK SMART BLUE 280mm 170mm
SMART BLUE  е акумулаторна машинка за почистване на стъкла. Лека и удобна, тя прави почистването на прозорци лесно и бързо. Едно зареждане на батерията Ви осигурява 25 минути работа....
ID: CMX7342
Марка: NILFISK
Модел: SMART BLUE 280mm 170mm
Тегло: 0.59 кг.
Произход: Дания
Гаранция: 24 месеца
129.00 лв.
0-2 от 2 продукта