Цена

VENI - цени - CMX.BG

Количка за варели VENI KB 400

Транспортна количка за варели 400 кг

Количка за варели VENI KB 400 Транспортната количка за варели VENI KB 400 е със сигурност необходим елемент във всички складове и служи за пренасяне на варели. Тя има опорно колело за по-висока безопастност при транспортиране, но въреки това ползвателя трябва да бъде много внимателен....

  • Марка: VENI
  • Модел: KB 400
  • Кат. №: CMX30516
  • Арт. №: KB 400
  • Произход: България
  • Гаранция за частно лице: 24 месеца
  • Гаранция за юридическо лице: 12 месеца

Вече 25 години „ВЕНИ и Ко“ успешно произвежда и реализира своя собствена продукцията със запазена марка VENI на българския и международни пазари – качество, сравнимо със световни лидери в областта на производството на складова техника, индивидуален подход към всеки клиент, производство на нестандартни машини, непрекъснато разширяване на съществуващата производствена гама в съответствие с последните тенденции в областта на машиностроенето.

От началото на 2016 г. дружеството предлага и широка гама транспалетни колички с марка VENI.

Повече от 25 години инженерите на дружеството успешно разработват и реализират на българския и международен пазар, високопроизводителни, рентабилни складови машини със запазена марка VENI.

 

Непрестанно разширяване на гамата произвеждани изделия, множество клиентски разработки, целенасочено усъвършенстване в проектирането и производството на складови машини от по-висок клас – това са доказателства за постоянният стремеж към развитие и професионализъм. За 27 години на пазара Вени и Ко знаят, че най-ценният актив са техните дългосрочни взаимоотношения.

 

Машини с марка VENI, които може да закупите от нас са: Транспортни колички и други