Heyco - цени - CMX.BG

Шублер Heyco дигитален двустранен 0-150 мм, 0.03 мм/м

Шублер дигитален 150 мм Heyco

Двустранен дигитален шублер с работна дължина 150 мм (обща 230 мм) и точност на измерване 0.03 мм/м. Изработен от неръждаема стомана, с маркировка в милиметри и инчове, и с таблица за конвертиране от обратната страна. Доставя се в здрава пластмасова кутия Шублер двустранен дигитален HEYCO...

  • Марка: Heyco
  • Модел: 01807015080
  • Кат. №: CMX22910
  • Арт. №: 01807015080
  • Произход: Германия

Три поколения опит в защитата на проводниците

Основана през 1926 г. и придобита от PennEngineering през 2016 г., Heyco Products предлага десетилетия опит в проектирането и производството на продукти за защита на формовани проводници и щамповани електрически компоненти, за да отговори на взискателните изисквания на клиентите. Хейко и тяхната уникална вътрешна способност да предлагат на клиентите най-новата технология за проектиране и прототипиране заедно с години опит в производството на голям обем е техният начин да превърнат предизвикателните крайни срокове за производство "точно навреме" в производствени реалности.

С над 90 години опит в проектирането и производството на продукти за защита на формовани проводници и щамповани електрически компоненти, Хейко разбира какво е необходимо, за да отговори на взискателните изисквания на клиентите. Heyco Products наемат висококвалифицирани професионалисти, използват технологично усъвършенствано оборудване и обръщат голямо внимание на нуждите на приложението на техните клиенти, за да произвеждат висококачествени продукти в количествата, необходими за производството на техните продукти.

Машини Heyco Products, които може да закупите от нас с тази марка са: Шублери, микрометри и пергели Heyco и други.