За нас

CMX.BG е най-големия специализиран онлайн магазин за машини за любители и професионалисти.

Продуктите които предлага нашия онлайн магазин са от доказани производители с високо качество. Наши клиенти са частни клиенти, професионалисти, любители, строителни фирми, фирми извършващи ремонтдни дейности и много други.

Към настоящият момент, продуктовата ни гама включва - професионални машини за обработка на бетон, компактиране, рязане, шлайфане, отводняване, къртене, пробиване, заваряване, отопление, генератори за ток и много други.

Предлаганите от нас машини са с гаранция от производителя.

НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ да ни позвъните за консултиране или информация за предлагани от Нас машини с удоволствие, ще отговорим на вашите въпроси и специфични запитвания. CMX.BG си запазва правото да Ви обслужи възможно най-професионално, разчитайте на нас като на ваш приятел при избор на машини от нас. Ние ще ви дадем информация за предлаганите от нас машини за вашите специфични нужди.

ДОСТАВЯМЕ стоките до 48 часа и ЗАПЛАЩАТЕ при доставката им.

НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ да поискате ОТСТЪПКА за КОЛИЧЕСТВА или да Ви предложим БИЗНЕС ПРОФИЛ.

В CMX.BG се стараем да реализираме всички Ваши поръчки и да направим пазаруването Ви по-лесно и приятно. Можете да се възползвате от нашата богата гама продукти, добро обслужване и експресна доставка на другия ден.

 

Огромна продуктова гама от машини

В каталога сме подбрали стоки като: машини и инструменти, перфоратори, бормашини, ъглошлайфи и много други.

За Ваше удобство сме оставили филтри, които ще Ви помогнат да отделите само желаните от Вас продукти бързо и лесно. Предоставяме добре описани категории за да може да ви дадем възможно най-подробна информация за предлаганите от нас машини в съответната категория.

 

Разполагаме с изградена мрежа за доставка

Всичко поръчано от CMX.BG може бързо и лесно да достигне до всяка точка на страната, до офис на куриер или до дома ви. Нашите консултатинти ще Ви съдействат за всичко свързано с доставката на избраните продукти от нашия онлайн магазин. Малките населени места нямат специализирани магазини, хипермаркети от които да закупят необходимите машини за дома и градината. Правилния избор на куриер, избора на място и удобно за вас време на доставка, всичко това е важно за вас и ние ще ви помогнем с всички необходими стъпки.

 

Високо качество и голям избор

Най-големия онлайн магазин за машини CMX.BG работи само с доказани производители за да може да предостави на Вас нашите клиенти машини с най-високо качество. Високата устойчивост, надеждност, високи технически параметри и достъпна цена и всичко това на едно място CMX.BG. Стараем се да ви предоставим богат избор от разнообразни модели машини за различни дейсности и процеси. Като поддържаме високо качество и конкурентни цени на всички предлагани от нас машини, техника, апаратура и оборудване.

 

KОНТАКТИ:

тел.: 0879 150 170

имейл: sales@cmx.bg

 

При забелязан проблем с настоящия ни онлайн магазин, проблем при пазаруване, грешка в продукт или други проблеми не се колебайте да ни пишете на нашата техническа поддръжка денонощно: sales@cmx.bg