Как да пазарувам

НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ да поискате ОТСТЪПКА за КОЛИЧЕСТВА или да Ви предложим БИЗНЕС ПРОФИЛ.

Пазаруването на продукти и консумативи от CMX.BG е изключително лесно и удобно !

В CMX.BG откривате желания продукт бързо и удобно само с няколко стъпки.

  • За потребителите, които желаят да разгледат целия асортимент, който предлагаме, сме създали сортиране на продуктите по цена, дата на добавяне, рейтинг и други.
  • За най-бързо и лесно търсене можете да ползвате нашата интерактивна търсачка, която ще ви даде резултати в реално време.
  • Продуктите в CMX.BG са разпределени в 14 основни категории. Всяка от тях е разделена на няколко подкатегории, които ще Ви помогнат лесно да достигнете до желания продукт.
  • За по-голямо улеснение можете да използвате филтрите, който са индивидуални за всяка различна група продукти. С тях лесно можете да изберете желаната марка, цена, нов, скъп/евтин и др.
  • Нашият сайт Ви предоставя подробно описания на всеки един продукт и точна техническа характеристика, която да Ви помогне в избора на инструмент или др.
  • За по-точна представа към продуктите има прекачено видео и файлове със спецификации.
  • Ако желаете да разгледате продуктовата гама на конкретна марка може да го направите лесно и бързо от меню “Производители” кликайки върху логото на марката.
  • Ако сте затруднени в  избора си разгледайте нашите препоръчани и най-продавани продукти.

 

 

 

Как да поръчам ?

След като сте направили своя избор на продукт от каталога е достатъчно да натиснете бутона КУПИ.


 

Продукта автоматично отива в Кошницата за пазаруване където трябва да попълните желаното от Вас количество, след което цената се изчислява автоматично според посочената бройка.


 


 

Следващата стъпка е попълването Вашите контактни данни и адрес за доставка. В полето „Коментари по поръчката“ можете да запишете допълнителни условия или изисквания в случай, че имате.

В случай,че желаете фактура – моля попълнете данните на Вашата фирма.

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните стоки. Всички цени са с включен ДДС. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка : Доставка

След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите потвърждение. Вие ще бъдете уведомявани от наш сътрудник по e-mail или телефон за всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.)