Акумулаторни саблени триони Einhell - цени - CMX.BG

Акумулаторен саблен трион Einhell TE-AP 18 Li - Solo

Акумулаторен саблен трион Power X-Change

Акумулаторен саблен трион Einhell TE-AP 18 Li - Solo Power X-Change TE-AP 18 Li - Solo е универсален трион с меко покритие на ръкохватката - Softgrip и гумени опори за защита на корпуса. Член на семейството Power X-Change  -  захранва се от литиево-йонни акумулаторни...

  • Марка: Einhell
  • Модел: TE-AP 18 Li - Solo Power X-Change
  • Кат. №: CMX1995
  • Арт. №: 4326300
  • Произход: Германия
  • Гаранция: 36
Einhell предлага качествени машини от категория Акумулаторни саблени триони.

1964-1967 – Началото на една история за успеха на предприятието Айнхел 
Ханс Айнхел, собственик на магазин за инсталационни материали в Ландау ан дер Исар, предлага на своя племеник Йозеф Танхубер да поеме управлението. По това време никой не може да предвиди какви последствия ще има това. По това време Йозеф учи в чужбина и събира опит. Младият и амбициозен електро-машинен инженер има съвсем други планове за своето бъдеще, различни от тези да помага в магазина на чичо си. 
В крайна сметка се остава да бъде убеден и започва работа. За много кратко време той развива свои идеи за визия и нови продукти, което дава тласък на бизнеса и поставя основите на една успешна история, която се развива и до днес. Йозеф Танхубер запазва името на чичо си, който е разпознаваем и по този начин дава име на всички бъдещи проекти в областта електроинструменти и градина – Айнхел.