Цена

Masterpac - цени - CMX.BG

Пердашка за бетон MASTERPAC модел PMT24H

Пердашка за бетон MASTERPAC PMT24H – уникален модел с професионален дизайн, ориентиран изцяло към комфорта при работа на оператора. Висока производителност, поднесена по неповторим изцяло професионален начин от не безизветната марка Masterpac. Пердашка за бетон за бетон MASTERPAC PMT24H...

  • Марка: Masterpac
  • Модел: PMT24H
  • Кат. №: CMX14
  • Произход: Германия
  • Гаранция за частно лице: 36 месеца
  • Гаранция за юридическо лице: 12 месеца
2 628.00 лв.

Masterpac (Мастърпак) е компания с десетилетна истотия в производството на лека и тежка строителна техника. Машините ма Мастърпак се използват предимно в работата с бетон и компактирането на бетон. В настоящ етап Masterpac (Мастърпак) е лидер със стабилност и просперитет в индустрията на своята специализация. Компанията Masterpac лесно печели симпатиите на своите клиенти, тъй като производителността, обслужването и качеството на оборудването на Masterpack (Мастърпак) са несравними във високия клас инструменти и машини. С разнообразие от асортименти Masterpac (Мастърпак) и достъпното ценообразуване при уплътняването и обработката на строителен бетон, се явява  ключът към популярността и постоянно впечатляващите продажби на световния пазар. Целта на немската компания  Masterpack (Мастърпак)  е да създаде надеждно оборудване за конструкцията с изключителна надеждност, способно да функционира безотказно и в най-трудните експлоатационни условия, включващи значителни претоварвания.

По-известни продукти с тази марка (Мастърпак) са:  Пердашки за бетон , виброплочи, дълбоки вибратори за бетон, вибротрамбовки с различно тегло, вибромашини и  виброзамазки , дву- и еднобарабанни ръчни виброваляци, мистрии за бетон, фугорези за асфалт и бетон и други.